Kesä keikkuen kuluvi..mikä meno-mikä veto-mikä lento päivät ei riitä eikä oikein yötkään. Kesän tuoksut ja tunnelmat ovat vallanneet kotimaisemat.

 Kaikenlaista on ehditty kokemaan ja näkemään taas! Alkukesällä retkeiltiin ja ehdittiin jopa näkemään Zapparals väkeäkin edes jossain määrin. Uitonloukolla oli mukana Hani ja Hetsku ja Diego ja Heli. Päivä kului mukavasti nuotiolla turistessa ja koiriansa kehuskellessaDiego ainoana miehenä nautti naiskauneudesta ympärillään täysin siemauksin ja pilke silmäkulmassaan Fiina oli kyllä Diegosta kaikkein seksikkäin:)  

Näytelmissäkin käytiin ahkerasti alkukesästä.. hyvällä menestyksellä ja hyvällä mielellä..Yvonnen masu kasvoi siinä ohessa ja olikin kiire ehtiä joka paikkaan ennen kuin pikku Rico Christian saapuu reissuporukkaan-hetkeksi pysäyttämään tätä rumbaa, jota jatketaan toki pikapuolin.Harjavallassa meidän kaunottaret poseeraa kukin vuorollaan:JantsuFiinaLyyli komiana:)On siinä muarilla juoksemista kun kaikki tytöt vuorollaan saa kehään ja usein vielä kilpailuluokka ja PN kehä päälle!! Mutta kunto pysyy ,kenkä kevenee-ja mieli paranee! Mikäs sen mukavampaaOn näitä reissuja sitten kiva kiikustuolissa vanhana muistella Sitten olikin suuren seikkailun vuoro- Helmi landceeri ja Tanja Kauhajoelta kyytiin ja nokka kohti Latviaa. Meiltä reissuun lähti sisarukset Rufus ja Lyyli. Tallinnaan saavuttiin iltasella ja siitä jatkettiin läpi Eestin Latviaan. Tie oli vaihtelevainen ,välillä EU rahoitteinen pätkä tasaisen mukavaa ja sitten tuntui että auton renkaista puuttui kumit. Maisemat olivat Latvian puolella vaatimattomat, talot vanhoja ja huonokuntoisia välillä jopa järkyttäviä, mutta sitten tultiinkin Riikaan, joka olikin hieno suurkaupunki lännen tyyliin. Autot olivat uusia -paitsi meillä ja isoja kauppakeskuksia tutun tuntuisin kyltein K-Rauta, Lindex,Hesburger jne. - ero maaseutuun oli kyllä huima. Lauantai iltapäivä kierreltiinkin kaupunkia ja löydettiin hienosti Suomen Suurlähetystö ja muita hienoja rakennuksia.Kiva kauppatori josta ostettiin paikallisia herkkuja uskomattoman halpaan hintaan:) Hotellimme oli erittäin mukava ja kivalla paikalla koirien ulkoiluttamisen kannalta eikä hintakaan päätä huimannut - pe-su aamupalalla 44eNäyttelyt aloitettiin lauantaina komiasti Helmi oli ROP ja Lyyli VSP ja Rufuskin sai sertin. Eli kaikista kolmesta tuli sitten Latvian valioita ja Helmi sai sen viimeisen cacibin eli tuli Int.valioksi. Rufukselta se jäi vähää vaille saamatta ja Lyyli sai sen mitä ei ollut Eestissä vauvaloman takia hakemassa.Eli nyt onkin sitten Lyyli, Rufus ja Fiina samalla viivalla yhden maan cacibbia vaille Int.valio titteliä- no nähtäväksi jää saadaanko ja jaksetaanko sitä lähteä pyydystämään-ehkä kun noin lähellä ollaan niin houkutus on suuri -ainaskin kokeilla Kuvasatoa Latviasta:Helmi vastaleivottu Kansainvälinen valio, joka itse otti tittelinsä ja pokaalinsa sekä poseeraamisensa aika rennosti

Lyyli VSP komian Roppi pojan kanssa lauantaina

ja näin hienosti meidät ruusukkeilla ja pokaaleilla palkittiin

oltiinhan me tyytyväisiä ja suu messingillä-ainakin mummalla eikä palkintosaaliskaan näyttänyt kovin vaatimattomalta, että kehtasi kotia palata:)Kotimaisemissa alkoikin sitten täysi tohina ja kesä elämä-hoitola täyttyi täyttymistään ja Juhannusta juhlittiin työn merkeissä Siinä ohessa Aino russeli joka mumman luona edelleen -pyöräytti kolme pientä tallirusselin alkua. Työnimiltään Iivari, Irmeli ja IitaPiiperöis paaperoiset jaksaa hyvin ja paksusti-Aino on mitä parhain äiti ja mumma vaan seuraa sivusta vielä tässä vaiheessa (uskomattoman helppoa vauva-aikaa kun vertaa tähän omaan rakkaaseen rotuumme) Näillä mennään- kohti uusia seikkailuja ja kesästä nauttien.