Onpas aurinko hellinyt meitä tänä kesänä runsaalla joskus jopa liiallisella lämmöllä. Niinpä ei olekkaan kumma kuinka Zapparals joukot ovat kesäänsä viettäneet  Jokainen omalla persoonallisella tyylillään:)                                              Kuten Ransu Äänekoskella

tai Rocco veljensä ,joka varsinainen pelastuskoira, joka pelastaa pelastusliivitkin

tyylinäyte myös Jannalta ,joka ei mitään kykyjä vesipelastuksen suhteen näyttänyt kun mumma oli hukkumassa, mutta Iiro russeli oli pelatettava välittömästi

Leijonakuninkaat antaa joukkonäytteitäHani ja Simba Kiaralla ,Hanilla ja Simballa olikin kisaamista kerrakseen...ihanat sisarukset  Tämän ihanan sisarustapahtuman järjesti Kiara Kaarina Kiharakorva perheineen kutsumalla Leijonakuninkaat kotiinsa kesäillan viettoon. Voi sitä tapaamisen riemua ja iloa kun pitkästä aikaa oltiin melkein kaikki koolla. Mantu mammakin lähti mukaan ja nautti silminnähden perikuntansa hömpöttelystä , jonka luonteen onkin aika kivasti itseltään periyttänyt;) 

eikä tullut kyllä aika pitkäksi meillä kaksijalkaisillakaan kun pihassa kirmailun jälkeen mentiin uimaan ja pulikoimaan sen jälkeen olikin metsäretken vuoro ja ihanan kallion katveessa paistoimme makkaraa ja nautimme leijonakuninkaallisesta tarjoilusta ,jonka talon väki oli meille kattanutKomeeta ollaan -koko jengi(ainakin omasta mielestä;) 

Kivasti on kiireisen kesän keskellä kuitenkin ehditty näkemään ja tapailemaan. Mumman luona on piipahdettu tervehdyskäynnillä tai hoitolassa kun oma väki on reissaillut kuumilla automatkoilla. Simba koki elämänsä yllätyksen kun yhtäkkiä sen eteen ilmestyi pienen pieni russelivauva -hämmästys olikin molemminpuolinenTämä pieni russelipoika on yksi kolmesta vauvasta ,jotka Sannan Aino koira iloksemme pyöräytti. Aino on hoitanut vauvat omatoimisen tomerasti ja aurigon lämmössä meistä onkin kasvanut vahvoja ja hyviä pentuja ,jotka nyt lähtövalmiina. uusiin koteihinsa. Papu poika lähti tyttäreni Petriinan kullaksi Helsinkiin ja tytöt Tuuva ja Nadi pääsevätkin molemmat isänsä Jussin kanssa asumaan. Haikein mutta hyvillä mielin lähetän nämä pikku vintiöt uusiin rakastaviin koteihinsa-ja onneksi tulen varmuudella näkemään niitä paljon !!

Tämän kauhean kuumuuden keskellä olemme kuitenkin yrittäneet käydä näyttelyissäkin ,vaikka suurimassa osassa on kuumuus koetellut kaikkien kestävyyttä ja kaikki vilvoittelu konstit onkin ollut tarpeen. Tarkassa syynissä on oltuja tuloksetkin ovat olleet loistavan hyviä. Tämä kuva Mäntsälästä, jossa Janna VSP ja ROP JUNIORI. 

Viimeisin kiva tapaaminen oli kun Mafiooso pomo Diego ( alias Vito) kävi siskoflikkaa ja mummaa tevehtimässä kaverinaan reissussa Lionstars kasvatti Leevi. Tässä kolmikko poseeraa leikin ja riekkumisen jälkeen hieman rauhoittuneena;)

Kesästä on siis otettu kaikki irti -nautittu vesileikeistä  ja välillä kärsitty kuumuudesta ,mutta kesä on vaan kerran vuodessa joten nyt odottelemmekin syksyn saapumista -hyvillä kesämuistoilla höystettynä.