Kuuman , helteisen kesän jälkeen on zapparal`s joukkio nauttinut syksyn viileydestä ja kirpakkaista aamulenkeistä sumun ja usvan peittämän jokirannan tuntumassa. Mumman suureksi hämmästykseksi jengin mielestä uimakelitkin senkun paranee ......Kivaa vaihtelua elämään tuiikin kun kutsu kuului Pohjanmaan Leoille Simban (Leijonakuninkaan) kotikonnuille Vähäkyröön viettämään syksyistä virkistyspäivää.

Simba talon isäntä:)

Puitteet olivatkin mitä mahtavimmat  ja sää mitä parhain ja aurinko lämmitti sopivasti. Tilaa kun oli riittävästi niin jaettiin porukkaa joukkueihin , että kaikki sai tilaisuuden olla irti ja nauttia yhdessäolon riemuista. Nuotiolla keitettiin nokipannu kaffit ja nautittiin talon antimista ja vieraanvaraisuudesta kaikin keinoin.Pitkä metsälenkki syksyntuoksuisessa kangasmetsässä alkuun ja sitten siirryttiinkin emännän loihtimalle "temppuraradalle"

temppuja yritettiin tehdä ,mutta agility ei liene meidän alaamme kuitenkaan. Meidän matkassa oli myös Kiara Kaarina Kiharakorva (Leijonakuninkaallinen ) Lapualta, koska Kiara oli meillä viikonlopun vietossa ja oma väki hakikin Kiaran sieltä kotiin illalla.

temppuja yritetiin tehdä tuplana ja triplana, mutta kun vieressä kimalteli ihana edellispäivien sateen synnyttämä uimapaikka niin vetovoima olikin vastustamaton ja näin siirryimmekin meille sopivampaan harrastusmuotoon

Kiara, Fiina ,Janna ja Simba elementissään:)

Fiina ,Kiara ja Janna..ja kivaa !!!

eikä alle tehty kunnon lenkkikään tuntunut paljon voimia verottaneen , koska vauhti kiihtyi kiihtymistään vesileikkien lomassa.....kuten Fiinan ja Jannan tyylinäyttestä näkyy:)

Kiara ja Simba ovat aina olleet erikoisen kiintyneitä toisiinsa ja niilla olikin paljon "omaa kivaa "

Näin ollaan siirrytty nauttimaan uudesta vuoden ajasta . Syksy on tuonut muutakin kivaa zapparal`s jengin elämään. Mumman kullat Konsta ja Neela ovat nyt osa jokapäiväistä elämäämme- sekös on juhlaa..joka aamu pikkuväki toivotetaan todella näkyvästi tervetulleeksi ja Konstan toivomuksesta Rufus saa rakastaa suurella sydämellään Konstaa  ennen koulutaksin tuloa....

jotenkin sydäntä riipaisevaa rakkautta, mutta Konstalle ehdoton aamunavaus ja sama toistuu kun eskarilainen sapuu iltapäivällä ..ei siinä mumman estelyt auta ja tämä parivaljakko onkin yhdessä viihtyvää laatua ..Konsta saa Rufuksesta irti aivan uuden iloa ja leikkisyyttä pursuavan kaverin. Neela neiti näpsä tykkää vähän rauhallisemmasta menosta ja suhde Mantuun onkin syventynyt sille asteelle ,että Neela on nyt päättänyt ottaa Mantun mukaansa kotiin:) Koko lauma kyllä nauttii kun pikkuväki nyt ilahduttaa meitä kaikkia                              

 

Lyyli tyttökin täytti 5 vuotta 12.9. ja saikin mumman haikein mielin muistelemaan viiden vuoden aikana vietettyjä ihania yhteisiä aikoja ja matkoja. Kuinka paljon iloa ja onnea voikaan mahtua viiteen yhteiseen vuoteen. Meillä olikin kivaa kun käväistiin Eestissä ja matkassa ei ollut Peppen ja mumman lisäksi kuin Lyyli..se on laumakoiralle aina juhlaa kun pääsee yksin mukaan. Hauska matka meillä olikin kaikin puolin ja tuliaisina sopivasti synttärilahjaksi Eestin valion arvo.

nyt onkin sitten Lyyli ja velipoika Rufus kolmen maan valioita..eli titteliriville kirjataan FI MVA,EE MVA ,LV MVA molemmille...kuullostaa komialta!!!Ja komeita me ollaankin 

Hieno juttu, mutta kaikkein eniten toivomme ,että saamma kulkea yhteistä matkaa terveinä ja iloisina mahdollisimman pitkään ja rakastaa toisiamme sillä suurella leijonan sydämellä jatkossakin..puolin ja toisin ja yhdessä !!